Ruskevær …

«Hvordan har du det, kjære deg?» 

I ærlighetens navn føles dagene litt som å være ufrivillig ombord på en førerløs skute, langt til havs, med raskt skiftende værtyper og storm i stor styrke kastende mot oss. 

I måneder har verden stått i en situasjon ny og ukjent. Vi stilles alle krav til. Vi leverer ut fra hva vi tror på, flytter egne behov til side – og bidrar etter evne. De fleste av oss velger å være positive pådrivere, og følger oppfordringer og retningslinjer fra kompetent hold.

Fremtidsfokuset flyttes nærmere dagen i dag. Verdien av øyeblikkene, de gode oppbyggende stundene, omfavnes med ny intensitet.  Vi ser oss selv i speilet og spør: Hva kan jeg bidra med? 

Midt i dette som for mange oppleves som krevende, er de daglige dosene med inspirasjon og næring til tankens kraft, viktigere enn noen gang. Det å inspirere – og la seg inspirere. Innvendig er vi som en vindfull seilas av motstridende følelser: Fra uro og bråttsjø til noe som ligner smulere farvann. 

Utfordringene vi står i, krever system- og adferdsendringer få aner konsekvensene av. Frantz Fanon, fransk lege, filosof og forfatter skal ha sagt: «Each generation must, out of relative obscurity, discover its mission, fulfill it, or betray it.» Min generasjon har feilet i dette perspektivet … Å heie frem de yngre på vei inn i yrkesliv og samfunnsposisjoner bør derfor være vår hovedmotivasjon. De representerer lyset og håpet – for fremtiden.

Ideen med theotherear.no er å dele tanker og erfaringer som pirrer, inspirerer og motiverer. Tanker som gir næring til eget. Å gi tilbake noe av det jeg har fått gjennom et interessant liv – uten andre bakenforliggende motiver eller noe å selge. Responsen er positiv. Jeg kjenner på ydmyk takknemlighet. Ved å stimulere, støtte og inspirere hverandre, når vi langt. 

Tusen takk til alle dere som leser, deler og også sender positive kommentarer tilbake.♥️

Tanker som har fått ekstra oppmerksomhet:

Om å bli sett:

Om å ta ansvar for eget:

Om ydmyk kjærlighet og fellesskapet:

Om å ta ansvar for eget:

Om sårbarhet:

Om vedlikehold av den indre positive drivkraften vi alle har i oss:

Om takknemlighet::

Om fokus, muligheter og utfordringer som må løses, sammen.

I'd love to hear from you!

Discover more from theotherear

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading