Livet smiler …

En utrolig dag i fjellet ebber ut. Sol, varme, stillhet, masse kjærlighet.
Har vi husket å sende hverandre gode energier, gi et styk på kinnet, sende et varmt smil, si jeg elsker deg … En kveld vi vil minnes lenge er over.

I dag fylte flotte Ingvild 60 år. Det ga oss en ypperlig anledning til en tur langs Memory Lane. Du verden så godt det er med modne år på baken. Og ja kjære nevø Eirik , jeg har tenkt i flere runder på hva du sa sist vi klemtes …
“Du Hanne er en slik som ønsker at alt skal være snilt og godt”.

Det stemmer nok at ønsket er der. Men realisten lever og jeg vet at det gode i livet må jobbes frem! Vi må alle være villige til å gå den ekstra milen som skal til for å leve det gode livet. En uforglemmelig dag.  ❤️

 

This slideshow requires JavaScript.

I'd love to hear from you!